ich-zapfe

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 33x30x20cm


Numărul de articol 443005

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 33x30x20cm

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, cu dimensiunile de 33x30x20cm, nu este doar o chiuvetă, ci și un partener de încredere pentru cei care pun cele mai înalte cerințe în ceea ce privește robustețea, rezistența și ușurința în manipulare. Fabricată din oțel inoxidabil crom-nichel de înaltă calitate, aceasta nu oferă doar o suprafață rezistentă care rezistă cu ușurință la zgârieturi și șocuri, ci și o investiție în durabilitate și eficiență.

Avantaje pe scurt:

  • Calitate superioară: Chiuveta este fabricată din oțel inoxidabil crom-nichel durabil, care nu este doar robust, ci și rezistent la zgârieturi și șocuri. Acest lucru asigură o utilizare pe termen lung fără pierderea calității.
  • Manipulare ușoară: Marginile pentru agățare permit integrarea ușoară a chiuvetei în mobilierul de bucătărie. Renunțarea deliberată la o supapă de scurgere și preaflux nu numai că simplifică instalarea, ci și minimizează potențialele costuri de întreținere.
  • Complementări compatibile: Ventilele și conductele de scurgere opționale sunt complementări perfecte pentru a personaliza chiuveta în funcție de nevoile individuale. Acestea pot fi adăugate cu ușurință la comanda dvs.
  • Dimensiune practică: Cu dimensiunile generoase de 33x30x20cm, chiuveta oferă suficient spațiu pentru lucru eficient. Ideală pentru gastronomie sau pentru pivnița de petreceri, pentru a spăla vase în cantități mai mari fără efort.
  • Curățare ușoară: Suprafața netedă din oțel inoxidabil crom-nichel permite o curățare ușoară și rapidă, asigurând igiena în bucătăria sau pivnița dvs.
  • Aplicabilitate universală: Fie în bucătăriile profesionale sau în pivnițele private - această chiuvetă se adaptează oricărei medii și gestionează cu ușurință provocările utilizării zilnice.
  • Design atemporal: Designul simplu, dar elegant, se integrează perfect în orice amenajare de bucătărie și oferă locului dvs. de lucru un aer de eleganță atemporală.

Dacă sunteți în căutarea unei chiuvete care să facă față nu numai cerințelor gastronomiei, ci și provocărilor din pivnița de petreceri, atunci Chiuveta Gastronorm este alegerea perfectă. Comandați acum și experimentați avantajele unui produs de înaltă calitate, care face activitățile de spălare mai eficiente, mai plăcute și mai elegante.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: