ich-zapfe

Tava scurgere, Tava de picurare - cu orificii rotunde - 405 x 204 x 28 mm


Numărul de articol NEW-99507

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Tava scurgere, Tava de picurare - cu orificii rotunde - 405 x 204 x 28 mm

Căutați o soluție durabilă, robustă și ușor de curățat pentru nevoile dvs. de scurgere? Atunci tava de picurare din oțel inoxidabil 304 este alegerea perfectă! Măsurând L405*W204*H28mm, se potrivește cu majoritatea suprafețelor de lucru și oferă un drenaj eficient cu găuri rotunde.

Proprietăți:

  • Dimensiune: L405*W204*H28mm
  • Greutate: 1283 g
  • Material: oțel inoxidabil 304
  • Finisajul suprafeței: lustruit
  • Găuri rotunde pentru drenaj eficient

Tava de picurare este perfectă pentru bucătării, baruri și restaurante. Utilizați-l ca tavă de scurgere pentru vase și pahare sau ca tavă generală de scurgere pentru toate tipurile de lichide. Datorită drenajului eficient al orificiilor rotunde, mirosurile neplăcute rămân departe. O soluție perfectă pentru un loc de muncă curat și igienic.

Comandați acum tava de scurgere din oțel inoxidabil de înaltă calitate și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lichidele enervante sau mirosurile neplăcute. Ușurează curățarea și asigură un mediu igienic în bucătărie, bar sau restaurant!

Folosirea oțelului inoxidabil 304 de înaltă calitate nu numai că asigură durabilitatea acestei tăvi de picurare, ci și curățarea fără probleme, economisind timp și efort. Finisajul lustruit al suprafeței nu numai că îi conferă o strălucire atractivă, ci și protejează împotriva coroziunii și asigură un aspect impecabil care îndeplinește standardele înalte ale bucătăriei tale.

Cu o greutate de 1283 g, tava de picurare este ușor de manevrat, în ciuda robusteței sale. Dimensiunea perfectă de L405*W204*H28mm asigură o potrivire optimă pe suprafețele dvs. de lucru, fie în bucătăria profesională, bar sau acasă.

Găurile rotunde din tava de scurgere nu sunt doar un element de design elegant, ci sunt utilizate în principal pentru un drenaj eficient. Acestea permit scurgerea rapidă a lichidelor, menținând suprafața de lucru uscată și fără bălți inestetice.

Versatilitatea este un alt punct forte al acestei tăvi de picurare. Nu este potrivită doar ca tavă de scurgere pentru vase și pahare, ci și ca tavă de scurgere de încredere pentru diverse lichide. Fie că este vorba în bucătărie, bar sau restaurant - această tavă de picurare este un instrument multifuncțional care vă oferă o gamă largă de utilizări posibile.

Comandați această tavă de picurare acum și vedeți cum vă face locul de muncă curat și eficient. Investește în calitate și funcționalitate pentru a evita problemele de curățare, asigurând în același timp un mediu profesional și igienic.

Achizitionand aceasta tava de picurare, nu investiti doar intr-un accesoriu practic de bucatarie, ci si in siguranta si curatenia mediului dumneavoastra de lucru. Faceți din lichidele enervante un lucru din trecut și așteptați cu nerăbdare o rutină de lucru fluidă în bucătărie, bar sau restaurant.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.