ich-zapfe

Saro Frigider bar, frigider bere - BC 4100, 4 uși


Numărul de articol NEW-12918

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Frigider bar, frigider bere - BC 4100

Acest frigider bar este piesa perfectă de echipament pentru proprietarii de baruri și restaurante care doresc să stocheze și să servească băuturile la o temperatură perfectă. Carcasa din oțel negru alimentat și interiorul din metal ușor conferă un aspect modern și elegant, în timp ce controlul digital al temperaturii garantează păstrarea băuturilor la temperatura potrivită.

Prin cele 4 uși auto-înclinabile și reglabile, oprirea ușilor nu poate fi schimbată pentru a oferi acces facil și rapid la băuturi. Cu 8 rafturi reglabile pe înălțime, puteți stoca o gamă variată de băuturi, de la sticle de bere la doze de băutură răcoritoare. Frigiderul are o izolare de 40 mm și răcire de calcul, astfel încât băuturile sunt mereu la temperatura corectă. Funcția de decongelare automată asigură că frigiderul rămâne curat și igienic. Temperatura internă este cuprinsă între +2 și +8 grade Celsius.

Frigiderul bar are dimensiuni exterioare de lățime 2542 x adâncime 513 x înălțime 860 mm și o capacitate de 598 litri. Cu dimensiunile interioare de lățime 2162 x adâncime 415 x înălțime 720 mm, veți avea suficient spațiu pentru băuturile preferate ale clienților dvs. Cu picioarele ajustabile, puteți muta și ajusta ușor frigiderul în funcție de nevoile dvs. Frigiderul bar funcționează la 230 V și 50 Hz și consumă 3.180 kW.

Este dotat cu rugină pentru 8 sticle sau doze de băuturi cu dimensiunea de w 430 x d 395 mm. Recepționat cu refrigerant R600a, are clasa de eficiență energetică C (spectrul A +++ până la E), ceea ce înseamnă că este suficient de eficient din punct de vedere energetic. În concluzie, acest frigider bar este un aparat indispensabil pentru orice afacere de tip bar sau restaurant. Cu designul său modern și siguranța temperaturii, veți fi sigur că băuturile dvs. sunt întotdeauna răcoritoare și delicioase.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: