ich-zapfe

Dozator apă, Distribuitor apa, Aparat sifon, Dispenser apa - Aqua säule 320 mm


Numărul de articol NEW-99175

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dozator apă, Distribuitor apa, Aparat sifon, Dispenser apa - Aqua säule 320 mm

Coloana de distribuire Aqua Column în versiunea cu pârghie este dozatorul de apă, dozatorul de apă potabilă și dozatorul de băuturi perfect pentru uz privat și comercial. Oferă spațiu pentru trei tipuri diferite de apă și, prin urmare, oferă o varietate răcoritoare.

Trăsături caracteristice:

  • Tipuri de apă: 3 diferite posibile
  • Înălțimea de cădere: 243 mm
  • Conector filetat: G 3/4“
  • Material: cromat
  • Greutate: 2,4 kg

Cu această coloană de distribuire, pregătirea și servirea băuturilor este o joacă de copii. Pur și simplu apăsați maneta și apa curge din dozatorul de apă la o înălțime de 243 mm. Datorită execuției robuste din material cromat și a greutății de 2,4 kg, coloana de distribuire este ideală pentru utilizarea zilnică.

Pe lângă numeroasele avantaje tehnice, coloana Aqua impresionează și vizual. Suprafața cromată cu o înălțime de 320 mm se potrivește perfect în orice mediu. Fie în propria casă, la birou sau în industria de catering - cu această coloană de distribuire ai ocazia să oferi mereu apă proaspătă și delicioasă.

Cu acest dozator de apă potabilă nu vă puteți oferi doar ție, ci și oaspeților tăi o experiență de furnicături. Dacă vă place puțin mai spumante, puteți conecta și un aparat de sifon și îl puteți face după gustul dvs.

Bucurați-vă de plăcerea unică a băuturii cu această coloană de dozare de înaltă calitate. Ideal pentru toți cei care iubesc ceva special!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.