ich-zapfe

Robinet, Coloana de dozare pentru dispenser apa - SINGLE, 3 țevi


Numărul de articol NEW-99711

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Robinet, Baterie bucatarie pentru dispenser apa - SINGLE, 3 țevi

Coloana de distribuție „SINGLE” cu un design minimalist este soluția perfectă pentru un sistem de distribuție elegant, funcțional și ușor de utilizat. Coloana este realizată din crom de înaltă calitate și se îmbină perfect în orice mediu. Cu un buton rotativ pentru a facilita dozarea apei și două conexiuni suplimentare pentru apa menajeră, este versatil.

Resurse

  • Coloană de distribuire a apei și a altor băuturi
  • Trei tuburi: 1 + 2, cu racorduri pentru apă sanitară
  • Design minimalist realizat din crom de înaltă calitate
  • Dozare ușoară cu butonul rotativ

Sistemul de distribuire este o soluție elegantă pentru utilizare în restaurante, baruri și alte unități de catering. Are doua racorduri pentru apa menajera, care pot fi folosite si pentru distribuirea altor bauturi precum sucuri sau cocktailuri. Designul minimalist se adaptează oricărui mediu, iar operarea simplă a butonului rotativ îl face ușor de utilizat.

Sistemul de distribuție este realizat din crom de înaltă calitate și se adaptează ideal oricărui mediu. Are trei conducte, dintre care doua pot fi folosite pentru apa menajera si una pentru apa din sistemul de distributie. Designul minimalist face ca sistemul de distribuție să fie atemporal și elegant în același timp. Dozarea simplă a apei prin intermediul unui buton rotativ este simplă și permite ajustarea individuală la nevoile dumneavoastră. Aceasta înseamnă că apa poate fi dozată după dorință pentru a obține gustul perfect.

În rezumat, sistemul de distribuție este de înaltă calitate și ușor de utilizat. Are două racorduri pentru apa menajeră și, prin urmare, oferă o gamă largă de utilizări pentru alte băuturi. Designul minimalist se potrivește perfect în orice mediu, făcându-l potrivit atât pentru uz privat, cât și pentru uz profesional. Apa poate fi dozată individual cu ajutorul unui buton rotativ, permițând adaptarea perfectă la gustul clientului.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.