ich-zapfe

Dozator apă, aparat de apa, distribuitor apa, aparat sifon, dispenser apa - Eden Grand, dispozitiv de sine stătător


Numărul de articol NEW-13044

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dozator apă, aparat de apa, distribuitor apa, aparat sifon, dispenser apa - Eden Grand, dispozitiv de sine stătător

Aparatul de sifon Eden Grand & Dozatorul de apă în picioare este un dispozitiv funcțional cu un design modern și un aspect ușor de oțel inoxidabil.

Caracteristici:

  • Cele 2 butoane de distribuire pentru fiecare tip de apă fac aparatul perfect pentru utilizarea în companii, școli sau cantine atunci când este nevoie de mai multă putere.
  • Dispozitivul poate distribui apă gazoasă, apă plată răcită și apă plată.
  • Cu o putere de 120 l/h pentru apă gazoasă și răcită și o dimensiune a cazanului de 1,2 l, dispozitivul este puternic și fiabil.
  • Alte date tehnice includ: înălțimea de servire 30 cm, tavă de scurgere cu scurgere, temperatură de distribuire de la 5° la 13°C și dimensiunile LxPxH 600x400x1460 mm.
  • Aparatul are o pompă rotativă Fluid-O. Tech 300l și este realizat din MS cromat cu țevi de plastic și carcasă din oțel inoxidabil.
  • Există spațiu în interior pentru filtre și sticle de CO2, iar dispozitivul are 2 butoane pentru fiecare tip de apă pentru a face selecția și mai ușor de proiectat.

Acest aparat de sifon și amp; Dozatorul de apă de sine stătător este soluția perfectă pentru companii, școli sau cantine care au nevoie de un sistem de distribuire fiabil și puternic pentru a le oferi angajaților, studenților sau clienților apă rece delicioasă. Cu aspectul său modern și opțiunile practice de ieșire, dispozitivul nu este doar funcțional, ci și elegant. Obțineți aparatul Eden Grand Sparkling Water Maker & Dozator de apă autonom și bucurați-vă de apă spumante răcoritoare sau apă plată rapid și ușor.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: