ich-zapfe

Samovar, Ceainic rusesc - Amira, Model cu inducție, oțel inoxidabil, 10L


Numărul de articol NEW-99755

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Samovar, Ceainic rusesc - Amira, Model cu inducție, oțel inoxidabil, 10L

Samovarul Amira de la BEEM este o adevărată atragere a ochiului și un accesoriu indispensabil în industria de catering. Acest model este un model de inducție din oțel inoxidabil cu o capacitate de 10 litri și se mândrește că este proiectat și produs în Germania. Samovarul Amira de la BEEM este un samovar electric multifuncțional care se caracterizează în special prin utilizarea sa productivă în utilizare comercială continuă.

Caracteristici

  • EFICIENT ENERGETIC ȘI PRACTIC: Datorită tehnologiei inteligente de inducție, stația de bază rămâne pur și simplu la bufet, în timp ce serviciul dumneavoastră poate transporta în mod flexibil vasul cu apă.
  • PROTECȚIE INTELIGENTĂ LA RALENTI: protecția automată la ralanti împotriva supraîncălzirii și a calcificării funcționează prin intermediul sistemului de notificare automată. Aceasta înseamnă că serviciul dvs. va fi informat imediat prin intermediul unui pager radio compact, de îndată ce samovarul este gol.
  • HOTEL & GASTRO: Samovarul este ideal pentru prepararea ceaiului și pentru încălzirea și servirea apei. Puterea sa constă în special în utilizarea profesională și funcționarea continuă.
  • Suficient pentru toți: recipientul de apă de 10 L și ceainic de 1,2 L cu sită de ceai oferă suficientă capacitate pentru toți oaspeții.
  • CONFORT: Samovarul AMIRA duce confortul cu un pas mai departe. Pur și simplu apăsați cana pe distribuitor și extrageți apă fierbinte fără efort - pentru un confort optim, chiar dacă o singură mână este liberă.
  • ELASANT ȘI MODERN: Bucurați-vă de un aspect revigorant de modern și de bucuria individuală și necomplicată a ceaiului.

Comandați acum ceainic electric rusesc profesional de la BEEM, care vă va îmbogăți hotelul, restaurantul sau evenimentul cu cultura ceaiului perfectă. Samovar Amira de la BEEM - modul potrivit pentru prepararea ta ceaiului perfect.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.