ich-zapfe

Samovar, Ceainic rusesc - Romanov III, cu dozator, oțel inoxidabil, 5L


Numărul de articol NEW-99741

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Samovar, Ceainic rusesc - Romanov III, cu dozator, oțel inoxidabil, 5L

Romanov Samovar - 5 l cu dozator este partenerul perfect pentru iubitorii de ceai care doresc să-și pregătească ceaiul într-un mod elegant și eficient din punct de vedere energetic. Fierbătorul electric rusesc pentru ceai este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are o capacitate generoasă de 5 litri, ceea ce oferă spațiu multor băutori de ceai.

Proprietăți:

  • Capacitate excelentă de 5 litri
  • Aparatul de ceai puternic de 1800 W
  • Construcție din oțel inoxidabil pentru durabilitate
  • Dozator pentru operare ușoară
  • Caracteristici de siguranță - protecție împotriva supraîncălzirii și a funcționării uscate
  • Eficient energetic

BEEM Samovar Romanov a fost dezvoltat special pentru prepararea optimă a ceaiului. Prin oprirea automată a unei baterii de încălzire când se atinge punctul de fierbere și folosind cealaltă bobină de încălzire, temperatura ceaiului este menținută la 98°C. Rezultatul este prepararea blândă a ceaiului și cea mai mare eficiență energetică posibilă. Cu ajutorul dozatorului inovator puteți umple cu ușurință și curat ceaiul în cești.

Samovarul Romanov - 5 l are diverse caracteristici de siguranță, cum ar fi protecție împotriva supraîncălzirii și funcționarea uscată. Acestea asigură că dispozitivul se oprește automat dacă temperatura este prea mare sau când este uscat pentru a evita deteriorarea și accidentele.

Designul elegant al construcției din oțel inoxidabil a samovarului creează un aspect elegant în orice cameră în care este amplasat. Bucurați-vă de un aspect strălucitor în camerele dvs. datorită designului atractiv și a producției de înaltă calitate.

Ora ceaiului este un moment special care este cel mai bine savurat în companie. Samovarul de 5 L vă permite să vă pregătiți ceaiul elegant și eficient și apoi să-l împărtășiți cu prietenii și familia. Răsfățați-vă cu luxul unui samovar de înaltă calitate și duceți prepararea ceaiului la nivelul următor.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.