ich-zapfe

Uscător de mâini automat - E88A, Saniflow, alb


Numărul de articol NEW-14657

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Uscător de mâini automat - E88A, Saniflow, alb

Dacă doriți un uscător de mâini automat rapid și eficient, atunci modelul E88A de la Saniflow este alegerea perfectă pentru dvs. Acest uscător de mâini automat oferă o putere de 2250 wați, ceea ce permite un debit de aer de aproximativ 130 L pe secundă. Această putere este combinată cu o temperatură a aerului de 50C și o viteză a aerului de 100 km/h, ceea ce înseamnă că mâinile dumneavoastră vor fi uscate în cel mult 29 secunde.

Caracteristici principale:

  • Putere: 2250 wați
  • Debit aer: 130 L pe secundă
  • Temperatură aer: 50C
  • Viteză aer: 100 km/h
  • Timp uscare: 29 secunde
  • Zgomot: 68 dB

Aceste caracteristici fac din acest uscător de mâini automat un instrument excelent pentru folosire în locuri cu trafic mare de oameni, cum ar fi mall-uri, restaurante sau hoteluri. Modelul alb se potrivește cu orice decor.

Acest uscător de mâini automat este ușor de instalat pe perete și este potrivit pentru baile publice, dar și pentru zonele de bucatarie. Saniflow este o companie recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, deci puteți fi sigur că acest uscător de mâini automat vă va oferi performanțe excelente în timpul utilizării.

Dacă doriți să faceți o alegere excelentă pentru uscarea mâinilor într-un mod eficient la prețuri accesibile, este timpul să cumpărați modelul de uscător de mâini automat E88A de la Saniflow, disponibil acum la magazinul nostru online.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.