ich-zapfe

Uscător de mâini automat - M09A, Machflow


Numărul de articol NEW-14659

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Uscător de mâini automat - M09A, Machflow

Acest uscător de mâini automat înfășoară întreaga experiență de igienă cu un nou nivel de confort și ușurință. Cu o putere de 1150 de wați, dispozitivul poate usca mâinile în 8-15 secunde, oferind o viteză a aerului de 325 km/h și un debit de aer de aproximativ 20-33 L pe secundă. Cu un nivel de zgomot între 67-74 dB, este una dintre cele mai silențioase opțiuni de uscătoare disponibile pe piață.

Practic și eficient

  • Elementul de încălzire opțional de doar 400 W poate fi pornit și oprit cu ușurință, astfel încât să puteți economisi energie și să vă adaptați nevoilor de igienă ale locației dvs.
  • Cronometrul de siguranță de 60 de secunde asigură că uscătorul nu funcționează prea mult timp și își păstrează durata de viață și eficiența.
  • Tehnologia Triac adaugă o durată de viață foarte lungă dispozitivului și protejează împotriva scurtcircuitelor și supratensiunilor.
  • Motorul reglabil oferă un control precis al vitezii și un consum redus de energie.
  • Montarea pe perete face acest dispozitiv compact și neintruziv, liberând spațiu în locația dvs.

Cu un design modern și o performanță excelentă, acest uscător de mâini stimulează igiena, economia și confortul în egală măsură. Cu M09A de la Machflow, usucați-vă mâinile în mod practic și eficient, în timp ce adăugați o notă de stil și sofisticare la baia dvs. sau la locația dvs.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.