ich-zapfe

Uscător de mâini cu buton - E88, Saniflow, alb


Numărul de articol NEW-14656

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Uscător de mâini cu buton - E88, Saniflow, alb pentru toalete publice

Acest uscător de mâini cu buton este ideal pentru utilizare în toaletele publice, având o putere de 2250 wați și o viteză de uscare în doar 29 de secunde. Prin utilizarea acestui uscător de mâini se elimină necesitatea hârtiei pentru uscat mâinile, fiind astfel o soluție igienică și economică pentru orice toaletă publică.

Caracteristici:

  • Buton pentru pornire și oprire cu temporizator de 35 de secunde
  • Debit aer: aproximativ 130 L/s
  • Temperatura aerului: 50C
  • Viteza aerului: 100 km/h
  • Nivel de zgomot: 68 dB

Acest uscător de mâini cu buton are o capacitate mare de suflare a aerului, eliberând până la 130 de litrii pe secundă. Aerul cald uscat de la temperatura de 50C permite uscarea rapidă și confortabilă a mâinilor. Timpul scurt de uscare de doar 29 de secunde face ca acest uscător de mâini să fie mai rapid decât alte uscătoare de mâini similare de pe piață. Cu un nivel de zgomot de doar 68 dB, acest uscător de mâini este relativ silențios, permitând utilizarea sa fără deranjarea celor din jur.

Montarea acestui uscător de mâini cu buton este ușoară și se poate face cu ușurință pe peretele la îndemâna dvs. Designul alb elegant se potrivește perfect în orice baie publică, oferind un aspect modern și igienic. Acest uscător de mâini cu buton este o investiție valoroasă pentru orice toaletă publică, permițând economisirea și protejarea mediului, cu un cost redus al cheltuielilor.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.