ich-zapfe

Coloana dozator bere, coloana de bere - Lindr Cold bridge U6, 6-robinete, robinet de bere nostalgie


Numărul de articol NEW-12940

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Podul rece la rece U6, 6 metri - Coloana dozator bere inoxidabila cu robineti

Aceasta coloana dozator bere de 6 metri este perfecta pentru barurile cu multe robinete, robinet de bere nostalgie sau cerinte crescute de livrare a berii. Echipamentul de bere de calitate superioara este construit din oțel inoxidabil, ceea ce iti asigura durabilitatea si igiena necesara.

Aceasta coloana de bere cu robineti este foarte usor de intretinut si poate fi utilizata pentru ani de zile fara probleme. Cu aceasta coloana de bere, puteti raci pana la șase conducte de bere simultan, ceea ce va permite sa veniti in ajutorul clienților dumneavoastră la o așteptare mai mica și o livrare a berii directe și la rece.

Aceasta coloana dozator bere inoxidabila cu robineti vine cu șase robinete, robinet de bere nostalgie speciale pentru conducte de bere. Aceasta coloana dozator bere de înaltă calitate are o înălțime de 583 mm, o lățime de 1278 mm, un diametru de 60 mm / 114 mm si o greutate de 18,5 kg. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru utilizarea intr-o varietate de locații și situații. Aceasta coloana dozator bere inoxidabila cu robineti nu numai ca este utila, dar si arata bine.

Cu aspectul sau elegant si atractiv, aceasta coloana de bere este perfecta pentru barurile cu design modern. Daca aveti un bar sau o locație care serveste bere, aceasta coloana dozator bere inoxidabila cu robineti este un instrument indispensabil.

Investitia intr-un astfel de echipament de bere de calitate va aduce randament in afacerea dumneavoastră, ducand la clienti multumiti care se intorc din nou si din nou. Comanda acum aceasta coloana dozator bere inoxidabila cu robineti si bucura-te de o livrare a berii comoda, la rece si rapida!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: