ich-zapfe

Keg - GrowlerWerks uKeg™ 128, din oțel inoxidabil, 3,8 litri


Numărul de articol NEW-14033

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Keg - GrowlerWerks uKeg™ 128, din oțel inoxidabil, 3,8 litri

Acest echipament de fabricare a berii este perfect pentru cei care doresc să aibă propria lor sursă de bere proaspătă și rece la îndemână. uKEG™ 128 este construit din oțel inoxidabil și are o capacitate de 3,8 litri, perfectă pentru a păstra berea răcoroasă și proaspătă timp de două săptămâni. De asemenea, acesta păstrează dioxidul de carbon în interiorul containerului pentru a menține berea cu un gust excelent. Echipamentul este fabricat dintr-un vid dublu și durabil din oțel inoxidabil, pentru a menține berea rece timp de opt ore.

uKEG™ 128 este dotat cu un magazin de CO2 cu mâner de la robinet individualizabil și un indicator de nivel. De asemenea, este inclusă o pereche de casete CO2 pentru a vă asigura o gamă de aprovizionare îndelungată. Cu ajutorul închiderii regulatorului de presiune în vid, puteți regla presiunea pentru ca berea să fie furnizată cu dioxid de carbon optim.

Acest echipament este ușor de folosit și curățat și are dimensiuni de 172 x 235 x 303 mm, având capacitatea de 3785 ml. Cu ajutorul mânerului robilet individualizabil puteți alege mânerul preferat. De asemenea, schauglass-ul afișează conținutul și cantitatea reziduală de UKEG™ pentru a ști întotdeauna câtă bere mai aveți disponibil.

uKEG™ 128 este completat de cutia de presiune, care vă permite să citiți cu ușurință presiunea din interiorul containerului de bere și de top top, care vă permite să umpleți cu ușurință berea în orice moment, fără a îndepărta închiderea.

Toate specificațiile tehnice sunt după cum urmează: lățimea de 28,00 cm, înălțimea de 35,50 cm, lungimea de 22,50 cm și greutatea de 2,98 kg. uKEG™ 128 este echipamentul de fabricare a berii perfect și ideal pentru a vă menține berea proaspătă și răcoroasă la îndemână!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: