ich-zapfe

Coloana dozator bere - Model Gât de gâscă copil, 1 linie, latão


Numărul de articol NEW-5930

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Coloana dozator bere - Model Gât de gâscă copil, 1 linie, latão

Această coloană dozator bere, turn de bere - Model Gât de gâscă copil este foarte utilă pentru imbutelierea berii si a altor băuturi. Produsul este disponibil cu un finisaj crom sau alamă, având fixare centrală a conductei, Înălțimea în mijlocul robinetului fiind de 270 mm.

Pretul nu include robinet / tevi / instalatie. ATENȚIE: Comandați și priză pentru ansamblul furtunului. Pentru 7 mm / 10 mm, comandați nr. 443841. Pentru robinete cu priză de 35 mm, comandați și un manșon distanțier din alamă de 20 mm.

Caracteristici principale

  • Coloana dozator bere - Model Gât de gâscă copil
  • 1 linie
  • Finisaj crom sau alamă
  • Inaltime in mijlocul robinetului 270 mm
  • Fixare centrala a conductei
  • Pret fara: robinet / tevi / instalatie

Această coloană dozator bere este realizată din latão, ceea ce îi asigură o durabilitate de lungă durată, fiind o alegere excelentă pentru băuturile dvs. preferate. Având fixare centrală a conductei, se poate utiliza pentru imbutelierea berii și a altor băuturi într-un mod practic și eficient.

Produsul vine fără robinet, tevi sau instalație, astfel că trebuie să comandați separat, în funcție de necesitățile dvs. ATENȚIE: Comandați și priză pentru ansamblul furtunului. Pentru 7 mm / 10 mm, comandați nr. 443841. Pentru robinete cu priză de 35 mm, comandați și un manșon distanțier din alamă de 20 mm.

Cu un finisaj crom sau alamă, această coloană dozator bere oferă un aspect modern și elegant, putând fi utilizată în diferite spații, indiferent de designul acestora. Inaltimea în mijlocul robinetului de 270 mm asigură o utilizare eficientă și ușoară a produsului.

În final, vă recomandăm acest produs pentru imbutelierea berii si a bauturilor, datorită calității și utilității sale, precum și finisajului modern și elegant.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: