ich-zapfe

Umplere pentru butoi bere party de 5 litri


Numărul de articol NEW-7471

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Umplere pentru butoaie de petrecere de 5 litri

Dacă berea urmează să fie transferată dintr-un butoi mare într-un butoi de petrecere mai mic de 5 litri, bineînțeles că acest lucru nu va funcționa fără accesoriile potrivite. Pentru ca umplutura să funcționeze într-adevăr conform intenției, aveți nevoie de un dispozitiv de umplere adecvat pentru butoaie de petrecere de 5 litri, deoarece îl puteți cumpăra aici în magazinul nostru.

Cu contrapresiune împotriva pierderii de dioxid de carbon

După cum se știe, berea necarbogazoasă are gust învechit și învechit. Dispozitivul de umplere pentru butoaiele de petrecere de 5 litri poate genera prin urmare contrapresiune, astfel încât dioxidul de carbon să nu scape din bere când este decantată și să nu se reverse nimic. În acest fel, poți aștepta cu nerăbdare o bere gazoasă.

Cumpărați un dispozitiv de umplere pentru butoaie de petrecere de 5 litri

Cumpărați comod dispozitivul practic de umplere pentru butoaie de petrecere de 5 litri din magazinul nostru online și primiți comanda să vă fie livrată direct acasă. Dispozitivul de umplere convinge prin manevrarea sa simplă, astfel încât umplerea berii să reușească fără probleme cu puțină practică. Prin urmare, suntem siguri că veți fi și pe deplin mulțumit de achiziția dvs.

Instrucțiuni de utilizare

Închideți toate robinetele și supapele Așezați dispozitivul de umplere pe bidonul de 5 litri, fixați suportul de fixare cu un șurub Conectați furtunul de CO2 la reductorul de presiune Conectați furtunul de bere la fierbătorul de bere, la butoiul de bere etc. Deschideți sticla de CO2, aplicați o presiune de aproximativ 1,0 bar în bidon Deschideți robinetul de bere de pe fierbător etc. și deschideți supapa de golire. și deschideți dispozitivul de umplere Prin deschiderea supapei de golire, reglați viteza de umplere Cutia este complet umplută atunci când în furtunul de golire se poate vedea berea Închideți toate robinetele și supapele Lăsați presiunea reziduală să iasă cu ajutorul supapei de golire Îndepărtați dispozitivul de umplere Închideți cutia cu "Dop de etanșare ermetică" (număr de articol 443410).

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: