ich-zapfe

Perie de curatat, Perie sticle Profis - GR-3 - 3 x 24 cm


Numărul de articol NEW-14773

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Perie de curatat, Perie sticle Profis - GR-3 - 3 x 24 cm

Daca doriti sa aveti vesela si sticlele lasate curate fara prea mult efort, atunci avem solutia pentru dumneavoastra: peria de curatat Profis GR-3 cu dimensiunile de 3 x 24 cm este ideala pentru a va face treaba mai usoara.

Caracteristici:

  • Cu baza de plastic
  • Rezultate de curatare mai rapide si mai aprofundate datorita periilor de spalare care au mai multi peri
  • Dimensiuni: 3 x 24 cm
  • Potrivit pentru pahare de 0,5l si pentru pahare de bere din grau

Peria Profis GR-3 este excelenta pentru curatarea sticlelor, paharelor sau a altei vesela. Cu peri mai multi si mai densi, ofera o curatare mai eficienta si mai rapida, fara a afecta suprafata obiectelor de curatat.

In plus, baza de plastic solida si antialunecare asigura o utilizare confortabila si sigura, indiferent de conditiile de spalare a veslei.

Cu peria de curatat Profis GR-3, sticlele si vesela vor fi lasate curate si fara urme de murdarie in doar cateva momente. Acesta este fara doar si poate un instrument indispensabil pentru cei care doresc sa aiba vesela si sticlele permanent curate, fara eforturi excesive.

Alegand peria de curatat Profis GR-3, veti economisi timp si energie la spalarea sticlelor si veslei. Cu dimensiunile potrivite pentru majoritatea obiectelor de curatat, aceasta perie este un instrument necesar pentru fiecare bucatarie sau bar.

Nu mai pierdeti timp si energia curatand sticle sau vesela ineficienta. Cu Profis GR-3, curatarea devine mai rapida si mai usoara ca niciodata. Comandati peria de curatat Profis GR-3 acum si beneficiati de o solutie practica si simpla pentru curatarea veslei in cel mai scurt timp posibil.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: