ich-zapfe

Set de start butoi bere Brewferm® Barrel Party cu Party Star Deluxe


Numărul de articol NEW-14022

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Set de start butoi bere Brewferm® Barrel Party cu Party Star Deluxe

Acest set Brewferm® Baril Starter cu Party Star Deluxe este echipamentul ideal pentru toți iubitorii de bere care doresc să-și producă berea în timp record și cu cea mai bună calitate posibilă. Dacă te-ai săturat să umpli mereu sticle, atunci acest kit de butoaie de petrecere este pentru tine.

Cu acest kit, vă puteți prepara propria bere și o puteți păstra proaspătă timp de câteva săptămâni. Setul include trei butoaie de petrecere la îndemână de câte 5 litri fiecare, cu un dop special de cauciuc reutilizabil, ceea ce înseamnă că le puteți folosi din nou și din nou.

În plus, setul include un robinet de bere Party Star Deluxe, care este un robinet special de CO2 cu cantitate reglabilă de robinet și alimentare cu dioxid de carbon. În combinație cu cele 10 cartușe de CO2 de 16 g incluse în kit, acest robinet oferă berii un cap stabil și păstrează berea proaspătă.

Funcționarea trusei este simplă: puneți berea în butoi, adăugați 3 g de zahăr pe litru și lăsați berea să fermenteze într-un loc cald. Apoi puneți butoiul în frigider. După doar câteva zile, vă puteți bucura de propria bere direct de la robinet.

Setul de pornire în butoi Brewferm® cu Party Star Deluxe include, de asemenea, un manual de instrucțiuni la îndemână, astfel încât să puteți începe să vă preparați propria bere acasă imediat.

Caracteristici:

  • 3 butoaie practice de petrecere de 5 litri cu dop special de cauciuc reutilizabil
  • Robinet de bere Deluxe Party Star: robinet special de CO2 cu cantitate reglabilă de la robinet și alimentare cu dioxid de carbon
  • 10 cartușe de 16 g CO2
  • Manual de instrucțiuni practice

Dimensiuni (inclusiv ambalaj):

  • Latime: 30,10 cm
  • Înălțime: 31,00 cm
  • Lungime: 45,40 cm
  • Greutate: 3,20 kg

Cu setul de pornire Brewferm® Barrel cu Party Star Deluxe, vă puteți prepara cu ușurință propria bere acasă și vă puteți bucura de o experiență unică cu prietenii și familia.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: