ich-zapfe

Saro Dispenser dezinfectant, JOS, model de podea, alb


Numărul de articol NEW-11557

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Saro Dispenser dezinfectant, JOS, model de podea, alb

Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor și convenabil de a vă menține mâinile curate și igienizate în locuri publice, modelul de distribuție dezinfectant JOS este soluția ideală. Pentru a ajuta la evitarea răspândirii germenilor și a bacteriilor, acești displaci au un design modern și pot fi plasate oriunde.

Acest model are un suport din oțel inoxidabil și un recipient ABS alb cu o capacitate de 1000 ml dezinfectant lichid. Cu o distanțare adecvată, acest distribuitor este ușor de utilizat în orice mediu, fiind foarte practic de introdus în liniile de intrare, urmând regulile de distanțare stabilite în pandemie.

Unitatea este ușor de completat, iar pompa este declanșată cu o simplă atingere sau cot, permițându -vă să vă mențineți mâinile curate fără a atinge nimic care poate fi contaminat.

Acest model de distribuitor este foarte recomandat pentru utilizare în locuri publice, cum ar fi școli, companii, spitale, medii de agrement și tranzacții în general.

FAQ

Cum pot reface distribuitorul?

Pentru a reface distribuitorul dezinfectant, deschideți mai întâi capacul superior al recipientului ABS alb și apoi turnați conținutul. Nu uitați să purtați întotdeauna mănuși de protecție.

Câți ml de dezinfectanți deține distribuitorul?

Modelul JOS deține 1000 ml de dezinfectant lichid în recipientul său.

Distribuitorul este ușor de utilizat?

Da, distribuitorul este foarte ușor de utilizat și declanșat cu o simplă atingere sau cot, permițându -vă să vă mențineți mâinile curate fără a atinge nimic care poate fi contaminat.

Ce distribuitor este indicat pentru ce locuri?

Acest model de distribuitor este foarte recomandat pentru utilizare în locuri publice, cum ar fi școli, companii, spitale, medii de agrement și tranzacții în general.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: