ich-zapfe

Saro Gratar electric masa, E7/KTE2BBM


Numărul de articol NEW-11690

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Saro Gratar electric masa, E7/KTE2BBM

Elektro-Griddle Modell E7-KTE2BBM este o alegere excelentă pentru a vă găti alimentele ca un adevărat profesionist. Este una dintre opțiunile Linei Professional 700 a lui Saro, ideală pentru bucătăriile de restaurant, snack -uri sau hoteluri.

Placa electrică realizată de material de înaltă calitate, ceea ce asigură o durabilitate și o rezistență mai mare la temperaturi ridicate. În plus, are două zone de încălzire independente și controlul temperaturii și este posibilă definirea temperaturii ideale pentru fiecare aliment care trebuie preparat. Cele două termostate ale sale permit utilizarea echipamentului în jumătate de încărcare.

Unul dintre marile avantaje ale Elektro-Griddle Modell E7-KTE2BBM este ușurința sa de curățare. Placa este netedă și complet făcută din oțel inoxidabil, factori care fac curățarea mai ușoară și mai rapidă după utilizare. În plus, echipamentul este echipat cu o tavă de grăsime detașabilă care facilitează în continuare curățarea.

Elektro-griddlemodell E7-KTE2BBM este un echipament de înaltă calitate și eficiență, produse cu materiale de înaltă calitate, cu obiectivul principal de optimizare a timpului de gătit și de a asigura satisfacția clienților și a profesioniștilor din bucătărie. Ia -ți a ta acum!

Întrebări frecvente despre elektro-griddle model e7-kte2bbm de la linia profesională Saro

  • Care este tensiunea elektro-griddle model e7-kte2bbm?
  • R: Tensiunea standard a Elektro-Griddle Modell E7-KTE2BBM este 400 V trifazată, dar poate fi comandată în alte specificații de tensiune pentru a satisface mai bine nevoile clienților.

  • Care este grosimea plăcii de gătit?
  • R: Grosimea foii de gătit este de 12mm.

  • Este posibil să controlați temperatura pe fiecare parte a plăcii de gătit?
  • R: Da, Elektro-Griddle Modell E7-KTE2BBM are două zone de încălzire independente, fiecare cu un control al temperaturii separate.

  • Această placă este ușor de curățat?
  • R: Da, placa este netedă și complet confecționată din oțel inoxidabil, făcând curățarea mai ușoară și mai rapidă. În plus, echipamentul este echipat cu o tavă de grăsime detașabilă care facilitează în continuare curățarea.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: