ich-zapfe

Set pentru făcut cârnăciori „Profesional”


Numărul de articol NEW-98979

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Set pentru făcut cârnăciori „Profesional”

Caracteristici

  • Mașină de tocat carne cu o putere de 850 de wați și o capacitate de 250 kg pe oră.
  • Umiditatea electrică de cârnați de sine stătătoare cu o capacitate de 10 litri și 5 tuburi de umplere diferite cu diametre de 16/22/25/32/38 mm.
  • 90 de metri de intestine de porc cu diametrul de 28/30.
  • 800 de grame de condimente (4 tipuri diferite, inclusiv bratwurst la grătar, cârnați la grătar în stil Nürnberg, amestecuri de condimente pentru cârnați vienezi și biscuiți).
  • Diverse accesorii suplimentare.
  • Două cărți într-un set („Seminarul Cârnați – Cu 100 de rețete de cârnați încercați și testați”, „Fă-ți propriul cârnați sălbatici”).

Descriere

Setul pentru făcut cârnăciori „Profesional” este conceput special pentru producătorii de cârnați experimentați. Livrarea include mașină de tocat carne de 850 de wați cu o putere de până la 250 kg pe oră, umiditate electrică de cârnați de sine stătătoare cu o capacitate de 10 litri și 5 tuburi de umplere diferite cu diametre de 16/22/25/32/38 mm. Acest set conține, de asemenea, 90 de metri de intestine de porc cu diametrul de 28/30 și 800 de grame de condimente, inclusiv bratwurst la grătar, cârnați la grătar în stil Nürnberg, amestecuri de condimente pentru cârnați vienezi și biscuiți.

Setul este livrat cu diverse accesorii suplimentare care îți vor face munca să fie mai eficientă și mai ușoară. De asemenea, în set sunt incluse două cărți („Seminarul Cârnați – Cu 100 de rețete de cârnați încercați și testați”, „Fă-ți propriul cârnați sălbatici”) care îți vor oferi inspirație pentru a-l folosi la capacitatea maximă și pentru a crea rețete noi.

Setul pentru făcut cârnăciori „Profesional” este perfect pentru cei care doresc să producă cârnați de înaltă calitate în confortul propriei case și să încerce diverse rețete pentru a le surprinde pe toate gusturile.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.