ich-zapfe

Set pentru făcut cârnăciori „Semi-profesional”


Numărul de articol NEW-98980

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Set pentru făcut cârnăciori „Semi-profesional”

Acest set destinat producătorilor de mezeluri semi-profesioniști este un must-have în bucătărie. Livrat cu o mașină de tocat carne de 850 de wați cu o putere de până la 122 kg pe oră, acest set este perfect pentru măcinarea și pregătirea cărnii de cârnați. Umplutura electrică de cârnați de sine stătătoare este inclusă în set cu o capacitate mare de 10 litri și 5 tuburi de umplere diferite cu diametre de 16/22/25/32/38 mm. În plus, sunt incluse și 90 de metri de intestine de porc, cu diametrul de 28/30.

Cu acest set veți putea să pregătiți cele mai delicioase și autentice cârnați de casă, chiar în confortul propriei bucatarii. Pentru a vă ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate la gatit, setul include si 600 de grame de condimente (3 tipuri diferite, inclusiv bratwurst în stil Nürnberg, amestecuri de condimente pentru cârnați vienezi și biscuiți). Și pentru a vă inspira să încercați rețete noi, în set este inclusă și o carte - „Seminarul de cârnați – cu 100 de rețete de cârnați încercați și testați”.

Cu acest set, pregătirea cârnaților nu a fost niciodată mai ușoară și mai distractivă. Bucurați-vă de o mulțime de rețete de cârnați delicioși și autentici cu familie și prietenii.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.