ich-zapfe

Mașina de umplut carnati, Umplutor de carnati - manual, 3L


Numărul de articol NEW-98961

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Mașina de umplut cârnați – Umplutor de cârnați – Manual, 3L

Această mașina de umplut cârnați este fabricată din oțel inoxidabil și poate fi setată la viteză rapidă sau mică, după preferințe. Este echipată cu un mâner ergonomic pentru a asigura o operare confortabilă. Este potrivită atât pentru uz privat, cât și comercial.

Caracteristici:

  • Certificare FDA pentru calitatea alimentară - corpul umpluturii noastre de cârnați este fabricat din materiale de calitate alimentară care să țină cont de sănătate, fiind rezistent la uzură, durabil și fără substanțe nocive. Sugarii și femeile însărcinate îl pot folosi cu încredere.
  • Include 3 tuburi de umplere - pregătește-te să faci preparatul perfect! Acest umplutor de cârnați vine cu trei tuburi de umplutură din oțel inoxidabil (Φ16mm, Φ19mm, Φ22mm), care pot îndeplini cerințe de dimensiuni diferite pentru a face cârnați subțiri italieni, salam aromat sau cârnați de carne mai groși.
  • Capacitate de 3L - echipat cu un cilindru din oțel inoxidabil cu o capacitate de 0,8 Gal/3L, acest umplutor de cârnați poate păstra o cantitate mare de carne și poate face mai mulți cârnați în același timp, economisind timp și efort.
  • Supapă de eliberare a aerului premium - atunci când este apăsat, aerul poate fi eliberat pentru a se asigura că carnea este fermă și gustoasă, iar dumneavoastră nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la eșecul clismei din cauza spargerii învelișului de cârnați.
  • Ușor de dezasamblat și curățat - piesele pot fi îndepărtate cu ușurință după utilizare. Acestea pot fi curățate și uscate cu apă caldă înainte de a le depozita pentru a le asigura durabilitatea și a prelungi durata de viață a produsului.

Încearcă această mașină de umplut cârnați și vei face cârnații perfectiți în cel mai scurt timp și cu minimul de efort. Achiziționează acest umplutor de cârnați acum și pregătește cârnații preferați cu ușurință.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: