ich-zapfe

Dozator bere Soudek 30 / K, 1/8 PS, răcitor uscat cu pompă cu membrană, răcitor de bere, 1 linie, 35 litri / h - dozare fără CO2


Numărul de articol 444005

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dozator bere Soudek 30 / K, 1/8 PS, răcitor uscat cu pompă cu membrană, răcitor de bere, 1 linie, 35 litri / h - dozare fără CO2

    Capacitate de tragere: 35 l / h

    Gata de utilizare în 3-5 minute

    Distribuitor rece rece 1 linie

    Sistem de distribuire nobil în formă de butoi (culcat) din stejar real și oțel inoxidabil  

    Tehnologia de răcire este cu 45% mai eficientă

 

  • Cu pompă cu membrană (interval de presiune: 2,8 - 3,2 bar / automat)
  • Inclusiv tava de picurare din otel inoxidabil
  • Inclusiv robinetul compensatorului
  • Gama de control +3 la +10 grade

 

Dimensiuni:

W / D / H: 295/415/375 mm

Greutate: 21,5 KG

 

Specificatii tehnice:

Valorile conexiunii electrice: 230 V/50 Hz

Conexiuni: John Guest

Wunderschöne Zapfanlage mit Membranpumpe

Acest sistem de distribuire dovedește că berea excelentă poate fi exploatată chiar și fără CO2. Răcitorul uscat cu pompă cu membrană este deosebit de ușor și, datorită designului său compact, poate fi așezat cu ușurință pe orice tejghea, oricât de mic ar fi. În același timp, aspectul rustic sub forma unui butoi din lemn de stejar și oțel inoxidabil creează o atmosferă specială în care berea proaspăt extrasă are un gust și mai bun.

Bere trasă perfect fără CO2

Sistemul de distribuire Soudek 30 / K este echipat cu o pompă cu membrană puternică, care face ca utilizarea CO2 să fie inutilă la distribuire. Datorită capacității orare de robinet de cel puțin 35 de litri, vă puteți furniza oricând oaspeților cu bere proaspăt bătută cu răcitorul uscat fără timp de așteptare îndelungat. Robinetul de compensare corespunzător este deja inclus în livrare și asigură faptul că berea ajunge în pahar cu un cap de spumă perfect, în ciuda presiunii ridicate a robinetului și că nici aspectul său, nici gustul său nu lasă nimic de dorit. Temperatura radiatorului Soudek 30 / K poate fi setată oriunde între trei și zece grade. Depinde în totalitate de cât de rece ar trebui să curgă berea din robinet.

Distribuirea de primă clasă rezultă în mai puțin de cinci minute

Este de înțeles că, odată conectat, nu puteți aștepta să începeți să atingeți. Distribuitorul Soudek 30 / K în formă de butoi este garantat să nu vă încordeze răbdarea. Deoarece este gata de utilizare după doar trei până la cinci minute și vă oferă rezultate perfecte la atingere de la primul pahar.

Comandați accesoriile în același timp

În plus față de un furtun de bere, aveți nevoie doar de un cap de robinet adecvat și un furtun de aer comprimat pentru a putea utiliza distribuitorul de bere Soudek 30 / K cu pompă cu membrană. Cumpărați sistemul de distribuire în magazinul nostru și comandați în același timp accesoriile potrivite.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

Das könnte Sie auch interessieren:

Item reviews


Loading reviews...