ich-zapfe

TM VANT IB - 1 kg flacon


Numărul de articol NEW-1998

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

TM VANT IB - flacon de 1 kg

 

TM VANT IB este un bactericid lichid cu spectru larg de acțiune pentru utilizare în circuitele de răcire sau în apa de răcire din sistemele de distribuție a băuturilor. Deoarece soluția reacționează la un pH neutru, TM VANT IB poate fi utilizat pentru toate materialele din sistemele de distribuire a băuturilor.

TM VANT IB nu este coroziv pentru oțelul inoxidabil, aluminiu și materiale plastice. În concentrațiile obișnuite de aplicare, TM VANT IB este, de asemenea, potrivit pentru dezinfectarea suprafețelor din cupru și aliaje care conțin cupru. 

 

Aplicații

Circuite de răcire:

Acestea pot fi utilizate timp de 6 luni și chiar mai mult dacă se folosește apă deduriza tă. TM VANT IB este utilizat ca aditiv împotriva creșterii algelor și a bacteriilor la o concentrație de 0,05% (500 ppm). Cu toate acestea, pentru utilizarea inițială, aplicați o soluție de 0,1% TM VANT IB (10 ml de concentrat la 10 litri de apă). După 3 - 4 luni, apa trebuie schimbată.

Folosiți cu atenție produsul biocid. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

TM VANT IB poate fi utilizat, de asemenea, pentru dezinfecția standurilor în pivnițele de depozitare și pentru dezinfecția suprafețelor în industria berii și a băuturilor. 

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: