ich-zapfe

Coloana dozator bere - Model Gât de gâscă, 1 linie, alamă


Numărul de articol NEW-5933

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Coloana dozator bere - Model Gât de gâscă, 1 linie, alamă

Acest echipament pentru imbutelierea berii este perfect pentru pasionatii de bere care doresc sa-si prepare propriile bauturi in confortul propriei case.

Caracteristici principale:

  • Model Gât de gâscă
  • O linie de dozare
  • Disponibil in finisaj crom sau alamă
  • Înălțime 450 mm
  • Înălțimea centrului robinetului 415 mm
  • Picior 142 mm Ø
  • Pret fara robinete, tevi sau instalatie

Acest dozator bere este realizat din alama de calitate superioară, ceea ce îi asigură o durabilitate îndelungată și garantează prepararea unei băuturi racoroase și curate. Modelul Gât de gâscă permite o turnare ușoară și neobstrucționată prin intermediul robinetului amplasat în partea superioară a coloanei. Disponibil în finisaje crom sau alamă, acest dozator bere este un element deosebit care completează orice bar sau servire la domiciliu.

Cu o înălțime totală de 450 mm, poate fi plasat pe blaturi mai înalte sau pe un blat de servire convenabil plasat. Înălțimea centrului robinetului este de 415 mm, ceea ce asigură o turnare convenabilă în pahar fără a fi nevoie de detașarea recipientului. Piciorul de 142 mm Ø adaugă stabilitate și securitate la utilizarea acestui echipament.

Pretul nu include robinete, tevi sau instalatie, dar acest dozator bere este proiectat să fie compatibil cu numeroase componente standard și poate fi adaptat nevoilor individuale.

Acest dozator bere este perfect pentru oricine dorește să servească bere la domiciliu sau în barul său. Este robust și rezistent, făcându-l o investiție inteligentă în confortul dulapului tau de băuturi.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: