Contoare frigorifice

Ghișeele frigorifice gastro pentru fiecare nevoie

Ghișeele sau ghișeele frigorifice aparțin echipamentului de bază absolut din gastronomie, fără de care practic nu poate face nicio afacere. În special, asigură băuturi perfect răcite, dar asigură, de asemenea, că mâncarea păstrată nu se strică prea repede.

În magazinul nostru online veți găsi ghișeele frigorifice și ghișeele pentru sectorul catering în diferite modele și dimensiuni. Fie că este un frigider compact pentru băuturi sau un blat frigorific complet cu chiuvetă integrată - suntem siguri că veți găsi un model potrivit cu noi.

Contoare gastro-frigorifice versatile

Cu un contor gastro-frigorific, este de la sine înțeles că nu este important doar să își răcească conținutul suficient. În plus, trebuie, desigur, să corespundă cerințelor companiei respective. La urma urmei, face o mare diferență dacă tejgheaua gastro-frigorifică trebuie utilizată doar pentru a stoca alimente și băuturi sau dacă conținutul acesteia ar trebui, de asemenea, prezentat într-un mod atrăgător oaspeților restaurantului.

Există o selecție largă de modele diferite. Prin urmare, în mod normal nu ar trebui să fie o problemă să găsești un contor gastro-frigorific adecvat, care să fie perfect pentru scopurile tale.

Ce este important atunci când cumpărați un contor gastro-frigorific

Dacă doriți să cumpărați un ghișeu frigorific sau un ghișeu frigorific gastro, ar trebui să luați în considerare câteva lucruri. Deoarece cu cât modelul ales de dvs. corespunde mai exact cerințelor și ideilor dvs., cu atât mai bine.

Următoarele puncte sunt deosebit de importante atunci când cumpărați un contor gastro-frigorific:

 • dimensiune
 • Tehnologie de răcire
 • Echipament
 • Ce dimensiune ar trebui să aibă un ghișeu frigorific?

  Contoare cool sunt disponibile în numeroase dimensiuni. În timp ce frigiderele deosebit de compacte au o lățime de peste 60 de centimetri, ghișeele mai mari gastro-frigorifice au uneori o lățime mai mare de trei metri.

  Care dimensiune este cea potrivită în cazul dvs. nu se poate spune, desigur, în termeni generali. Printre altele, spațiul disponibil și cantitatea obișnuită de alimente și băuturi pe care doriți să le stocați sunt decisive.

  Înainte de a cumpăra, este recomandabil să investiți ceva timp și să măsurați spațiul disponibil. Odată ce ați terminat, puteți alege blatul frigorific potrivit în magazinul nostru.

  Ce tehnologii de răcire există?

  Dispozitivele de răcire sunt disponibile cu diferite tehnologii de răcire. Pentru a răci interiorul contorului frigorific până la temperatura potrivită, se pot utiliza fie răcire silențioasă, fie răcire prin convecție.

  Ambele tehnici de răcire au avantaje și dezavantaje. Ce variantă ar trebui să alegeți depinde de ideile dvs. individuale și de utilizarea intenționată a contorului.

  Dispozitive de răcire cu răcire silențioasă

  Contoarele frigorifice echipate cu răcire silențioasă au o unitate de răcire care este montată de obicei pe exteriorul dispozitivului. Răcirea silențioasă este adesea denumită răcire statică. Are avantajul deosebit că contoare de răcire cu răcire silențioasă sunt foarte silențioase, astfel încât funcționarea lor în camera de oaspeți nu este percepută ca fiind perturbatoare.

  În afară de asta, ghișeele frigorifice cu răcire silențioasă sunt potrivite pentru depozitarea alimentelor neambalate, care se pot usca comparativ rapid cu dispozitivele cu răcire prin convecție.

  Contoare frigorifice cu răcire silențioasă au, de asemenea, unele dezavantaje. Pe de o parte, este întotdeauna cu câteva grade mai rece în partea inferioară a dispozitivelor decât în ​​partea superioară. Acest fapt ar trebui luat în considerare la plasarea contorului.

  Pe de altă parte, răcirea statică nu permite de obicei răcirea rapidă, ceea ce poate fi o problemă, mai ales atunci când ghișeele frigorifice sunt deschise frecvent.

  Contoare frigorifice cu răcire prin convecție

  Contoare frigorifice cu răcire prin convecție sunt echipate cu un ventilator. Aceasta suflă aerul rece din interior și asigură o distribuție uniformă acolo. În acest fel, pot fi evitate diferențe prea mari de temperatură în contorul frigorific.

  În afară de aceasta, răcirea prin convecție asigură că temperatura din interior este răcită rapid din nou după deschidere.

  La fel ca și contoare de răcire cu răcire silențioasă, modelele cu răcire prin convecție au și unele dezavantaje. Acestea includ, în special, nivelul relativ ridicat de zgomot și faptul că fluxul de aer cauzat de ventilator poate usca foarte repede alimentele neambalate.

  Cu toate acestea, ghișeele gastro-frigorifice sunt, în majoritatea cazurilor, echipate cu răcire prin convecție. Deoarece mai ales atunci când servim băuturi în unități de catering ocupate, avantajele în termeni de performanță depășesc în mod clar posibilele dezavantaje.

  Construcția și echipamentul ghișeului frigorific

  În plus față de dimensiune și tehnologia de răcire, este de la sine înțeles că trebuie să alegeți și construcția și echipamentul potrivit pentru propriile cerințe. Înainte de a vă decide asupra unui model, ar trebui să luați în considerare mai întâi ceea ce este important pentru dvs. De exemplu, dacă doriți să prezentați selecția de băuturi în compania dvs. într-un mod atrăgător, ar trebui să optați pentru un blat frigorific cu uși de sticlă. În acest fel, clienții dvs. pot vedea dintr-o privire ce băuturi aveți la dispoziție, ceea ce poate avea cu siguranță un efect de promovare a vânzărilor.

  Dacă, pe de altă parte, doriți să așezați tejgheaua frigorifică sub tejghea, astfel încât ușile să fie oricum la îndemâna oaspeților dvs., un tejghea frigorifică cu uși de sticlă nu este absolut necesar.

  În plus față de diferite uși, există și ghișeele frigorifice cu și fără chiuvetă. Și aici, decizia este a ta. Deoarece în funcție de condițiile de pe site, un alt model poate fi alegerea potrivită.

  Ce costă ghișeele gastro-frigorifice?

  Costurile pe care trebuie să le țineți cont atunci când cumpărați un ghișeu frigorific gastro poate varia semnificativ, astfel încât afirmațiile generale în acest sens nu sunt posibile. Dispozitive de răcire compacte și ieftine sunt disponibile în magazinul nostru, cu puțin sub 1.000 de euro, de exemplu. Pentru un blat frigorific mare, care oferă spațiu pentru cantități mai mari de băuturi, se pot percepe cu ușurință câțiva 1.000 de euro.

  Indiferent de acest lucru, prețul nu ar trebui să fie singurul criteriu atunci când cumpărați oricum un contor gastro-frigorific. La urma urmei, un design robust este foarte important, în special pentru ghișeele frigorifice care sunt utilizate în sectorul profesional. Dacă economisiți la capătul greșit aici, de obicei trebuie să vă gândiți la faptul că modelul ales de dvs. se va rupe mult mai repede și că va trebui să căutați un înlocuitor relativ devreme.

  Câtă energie electrică folosesc contoare gastro-frigorifice?

  În timp ce mașinile de spălat vase și multe alte aparate electrice sunt pornite numai atunci când este necesar, un contor frigorific este de obicei în funcțiune non-stop. Prin urmare, consumul de energie al modelului respectiv nu trebuie subestimat.

  Practic, puteți presupune, desigur, că consumul este mai mare, cu atât este mai mare contorul frigorific respectiv. În afară de asta, desigur, cât de des sunt deschise ușile tejghelei joacă un rol. Deoarece de fiecare dată când scoateți ceva, aerul cald pătrunde în interior, pe care frigiderul trebuie inevitabil să îl răcească din nou.

  Curățați ghișeele gastro-frigorifice

  Subiectul igienei joacă un rol important în gastronomie. Desigur, acest lucru se aplică și contoarelor frigorifice, care ar trebui curățate în mod regulat. Acest lucru nu numai că evită formarea de germeni. În plus, un contor gastro-frigorific bine întreținut durează de obicei mult mai mult.

  Dacă aveți grijă de curățare în mod regulat, efortul implicat este de obicei ușor de gestionat. Asigurați-vă că utilizați cel mai ușor agent de curățare posibil și o cârpă moale pentru a nu zgâria suprafețele contorului de răcire. Dacă este necesar, puteți curăța, desigur, orice ușă de sticlă existentă cu un produs de curățat sticlă disponibil în comerț.

  Cumpărați contoare gastro-frigorifice de înaltă calitate

  Dacă sunteți în căutarea unui contor gastro-frigorific nou, ați ajuns în locul potrivit. Deoarece în magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de ghișee frigorifice pentru fiecare nevoie.

  Cumpărați-vă noul contor gastro-frigorific convenabil online. Livrăm comanda dvs. rapid și fiabil la adresa la alegere. Pe lângă prețuri mici, atunci când faceți cumpărături în magazinul nostru, beneficiați de produse de înaltă calitate și servicii de primă clasă, cu care am impresionat deja nenumărați clienți