Contoare frigorifice gastro pentru orice nevoie

Contoare frigorifice sau tejghele frigorifice fac parte din echipamentul de bază absolut în domeniul alimentației publice și, practic, nicio afacere nu se poate lipsi de ele. În special, acestea asigură răcirea perfectă a băuturilor, dar și faptul că alimentele depozitate nu se strică prea repede

În magazinul nostru online, veți găsi tejghele frigorifice și tejghele frigorifice pentru sectorul de catering în diferite modele și dimensiuni. Fie că sunteți în căutarea unui frigider compact pentru băuturi sau a unui blat frigorific complet cu chiuvetă integrată - suntem siguri că veți găsi aici și un model potrivit.

Diverse tejghele frigorifice gastro

Când vine vorba de un tejghea frigorific gastro, este bineînțeles că nu este important doar ca acesta să-și răcească suficient conținutul. Bineînțeles, trebuie să se potrivească și cerințelor afacerii respective. La urma urmei, contează foarte mult dacă tejgheaua frigorifică va fi folosită doar pentru depozitarea alimentelor și băuturilor sau dacă conținutul acesteia va fi prezentat clienților localului într-un mod atrăgător.

Există o gamă variată de tejghele frigorifice.

Există o gamă largă de modele diferite din care puteți alege. Prin urmare, în mod normal, nu ar trebui să fie o problemă să găsiți un tejghea frigorific gastro adecvat care să se potrivească perfect scopurilor dumneavoastră.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un blat frigorific gastro

Dacă doriți să cumpărați un tejghea frigorific sau un tejghea gastro-frigorific, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Cu cât modelul ales de dvs. corespunde mai exact cerințelor și ideilor dvs., cu atât mai bine.

Următoarele puncte sunt deosebit de importante atunci când cumpărați un blat frigorific gastro:

  • Dimensiuni
  • Refrigerare
  • Echipament

Ce dimensiuni ar trebui să aibă un contor frigorific?

Contoarele de răcire sunt disponibile în numeroase dimensiuni diferite. În timp ce unitățile de refrigerare deosebit de compacte au o lățime de puțin peste 60 de centimetri, contoarele de gastro-refrigerare mai mari au uneori o lățime de peste trei metri.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă un contor de refrigerare?

Ce mărime este cea potrivită în cazul dumneavoastră nu poate fi, desigur, spusă în termeni generali. Printre factorii decisivi se numără spațiul disponibil și cantitatea obișnuită de alimente și băuturi pe care doriți să le depozitați în el.

Înainte de a cumpăra un blat frigorific, trebuie să știți cât spațiu va ocupa.

Înainte de a cumpăra, este deci recomandabil să investiți ceva timp și să măsurați spațiul disponibil. Odată ce acest lucru este făcut, puteți selecta tejgheaua frigorifică potrivită în magazinul nostru.

Ce tehnologii de răcire există?

Unitățile de răcire sunt disponibile cu diferite tehnologii de răcire. Fie răcirea silențioasă, fie răcirea prin convecție poate fi utilizată pentru a răci interiorul tejghelei frigorifice până la temperatura potrivită.

Ambele tehnici de răcire sunt disponibile.

Ambele tehnici de răcire au avantaje și dezavantaje. Varianta pe care ar trebui să o alegeți depinde de ideile dvs. individuale, precum și de scopul planificat al tejghelei frigorifice.

Unități de răcire cu răcire silențioasă

Contoarele de răcire echipate cu răcire silențioasă au o unitate de răcire care este de obicei montată în exteriorul unității. Răcirea silențioasă este adesea denumită și răcire statică. Are avantajul deosebit că tejghelele frigorifice cu răcire silențioasă sunt foarte silențioase, astfel încât funcționarea lor nu este percepută ca fiind deranjantă în camera de oaspeți.

În afară de aceasta, tejghelele frigorifice cu răcire silențioasă sunt potrivite pentru depozitarea alimentelor neambalate, care se pot usca relativ repede în unitățile cu răcire prin convecție.

Cu toate acestea, contoarele frigorifice cu răcire silențioasă au și unele dezavantaje. În primul rând, în partea inferioară a unităților este întotdeauna cu câteva grade mai rece decât în partea superioară. Această circumstanță ar trebui cu siguranță luată în considerare atunci când se pune deoparte tejgheaua frigorifică.

Pe de altă parte, sistemul de răcire silențios permite ca tejgheaua frigorifică să fie utilizată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru că, pe de altă parte, răcirea statică nu permite, de obicei, o răcire rapidă, ceea ce poate fi o problemă mai ales în cazul tejghelelor frigorifice deschise frecvent.

Contoare frigorifice cu răcire prin convecție

Contoare de răcire cu răcire prin convecție sunt echipate cu un ventilator. Astfel, aerul rece este suflat în interior și se asigură că este distribuit în mod uniform. În acest fel, poate fi evitată o diferență prea mare de temperatură în interiorul tejghelei frigorifice.

Pe lângă aceasta, ventilatorul asigură o distribuție uniformă a aerului.

În afară de aceasta, răcirea prin recirculare asigură că temperatura din interior este răcită din nou rapid după deschidere.

La fel ca și contoarele frigorifice cu răcire silențioasă, modelele cu răcire prin convecție au și ele unele dezavantaje. Acestea includ, în special, nivelul de zgomot relativ ridicat și faptul că fluxul de aer cauzat de ventilator poate usca destul de repede alimentele neambalate.

Cu toate acestea, tejghelele frigorifice gastro sunt, în majoritatea cazurilor, echipate cu răcire prin convecție. Acest lucru se datorează faptului că, în special atunci când se servesc băuturi în unități de catering aglomerate, avantajele în ceea ce privește performanța depășesc, de obicei, în mod clar posibilele dezavantaje.

Construcția și dotarea tejghelei frigorifice

În plus față de dimensiune și tehnologia de refrigerare, este, desigur, de asemenea, important să alegeți construcția și echipamentul potrivit pentru propriile cerințe. Prin urmare, înainte de a vă decide asupra unui model, ar trebui să vă gândiți mai întâi la ceea ce este important pentru dumneavoastră. De exemplu, dacă doriți să prezentați selecția de băuturi din afacerea dvs. într-un mod atrăgător, ar trebui să alegeți o tejghea frigorifică cu uși de sticlă. În acest fel, clienții dvs. pot vedea dintr-o privire ce băuturi aveți în ofertă, ceea ce poate avea cu siguranță un efect de promovare a vânzărilor.

Dacă, pe de altă parte, doriți să plasați tejgheaua frigorifică sub tejghea, astfel încât ușile să nu fie oricum la vedere pentru oaspeții dvs., o tejghea frigorifică cu uși de sticlă nu este absolut necesară.

În plus față de diferitele uși, există, de asemenea, tejghele frigorifice cu și fără chiuvete. Și în acest caz, decizia vă aparține. În funcție de condițiile de la fața locului, un alt model poate fi alegerea potrivită.

Cât costă contoarele frigorifice gastro?

Costurile la care ar trebui să vă așteptați atunci când cumpărați un blat frigorific gastro pot varia considerabil, astfel încât este greu de făcut declarații generale în această privință. Unitățile de refrigerare compacte și ieftine, de exemplu, sunt disponibile în magazinul nostru la un preț puțin sub 1.000 de euro. Pentru un tejghea frigorific mare, care oferă spațiu pentru cantități mai mari de băuturi, însă, puteți plăti cu ușurință mai mulți 1.000 de euro.

Independent de acest lucru, prețul nu ar trebui să fie singurul criteriu atunci când se cumpără un blat frigorific gastro. La urma urmei, un design robust este foarte important, în special pentru tejghelele frigorifice utilizate în sectorul profesional. Dacă economisiți la capătul greșit, vă puteți aștepta ca modelul ales de dumneavoastră să se strice mult mai repede și va trebui să căutați un înlocuitor relativ repede.

Câtă energie electrică consumă contoarele frigorifice?

În timp ce mașinile de spălat vase și multe alte aparate electrice sunt pornite doar atunci când este nevoie, un contor frigorific este de obicei în funcțiune non-stop. Prin urmare, consumul de energie al modelului respectiv nu trebuie subestimat

În general, se poate presupune că, cu cât este mai mare tejgheaua frigorifică, cu atât este mai mare consumul. În afară de aceasta, joacă un rol și frecvența cu care sunt deschise ușile tejghelei frigorifice. Pentru că, de fiecare dată când scoateți ceva, aerul cald intră în interior, care, inevitabil, trebuie să răcească din nou unitatea de refrigerare.

Curățarea contoarelor frigorifice gastro

Subiectul igienei joacă un rol important în industria de catering. Acest lucru se aplică, în mod firesc, și în cazul tejghelelor frigorifice, care trebuie curățate în mod regulat. În acest fel, nu numai că poate fi evitată formarea de germeni. În plus, o tejghea frigorifică bine întreținută durează, de obicei, mult mai mult.

Dacă vă ocupați de curățenie în mod regulat, efortul implicat este de obicei gestionabil. Asigurați-vă că folosiți un agent de curățare blând și o cârpă moale pentru a evita zgârierea suprafețelor tejghelei frigorifice. Puteți, desigur, să curățați orice ușă de sticlă cu un produs de curățare a sticlei disponibil în comerț, dacă este necesar.

Cumpărați contoare frigorifice gastro de înaltă calitate

Dacă sunteți în căutarea unei noi tejghele frigorifice gastro, ați ajuns la locul potrivit. Pentru că în magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de tejghele frigorifice pentru fiecare nevoie

Cumpărați noul dvs. tejghea frigorifică gastro în mod convenabil online. Vom livra comanda dvs. rapid și sigur la adresa dorită. Pe lângă prețurile avantajoase, veți beneficia și de produse de înaltă calitate și servicii de primă clasă atunci când cumpărați în magazinul nostru, care a încântat deja nenumărați clienți.