ich-zapfe

Drojdie de vin uscată - Vinoferm, Red, 7g


Numărul de articol NEW-14054

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Drojdie de vin uscată - Vinoferm, Roșu, 7g

  • Drojdie de bază pentru vin roșu cu aromă excelentă, culoare bună și extracție de tanin
  • Excelent pentru vinuri roșii netede și fructate (fructe de pădure, arome de plante, fructe uscate)
  • Rezultate consistente
  • Nevoie redusă de nutrienți pentru drojdie
  • GVO gratuit și vegan
  • Drojdie de vin uscată - Vinoferm, roșu, 7g este o fermentație uscată specială pentru vinuri roșii netede și fructate. Este compus în principal din Saccharomyces cerevisiae, garantând o pornire rapidă a fermentației la temperaturi scăzute de 18°C ​​și poate fi utilizat în mod optim la temperaturi cuprinse între 20 și 28°C. Red Vinefferm este utilizat pe scară largă pentru a menține aromele caracteristice vinurilor. În plus, la utilizarea acestui produs există o dezvoltare scăzută a spumei.

    Cu Drojdie Seca de Vin - Vinoferm, Red, 7g, te vei putea bucura de un vin rosu excelent, cu aroma si culoare perfecte, pe langa extragerea taninurilor. Necesarul de nutrienți al drojdiei este scăzut, iar utilizarea acesteia oferă rezultate consistente, cu asigurarea că nu este GVO și este vegană.

    Această drojdie este ideală pentru utilizarea cu o varietate de struguri, inclusiv Pino, Zweigelt, Merlot, Portuguese, Grenache, Sangiovese, Lemberger. La o doză de 15-25 g/hl se amestecă doar 1 parte de drojdie cu 7 părți apă și 3 părți trebuie să fie la 35-40 °C, fiind indicat să se lase acest amestec să se odihnească cel puțin 15 minute, apoi pune-l în lipire .

    Menținerea temperaturii drojdiei este foarte importantă, deoarece aceasta trebuie să se abate cu maxim 10 °C de la temperatura obligației din rezervorul de fermentație. Durabilitatea drojdiei uscate de vin - Vinoferm, rosu, 7g este garantata de ambalajul sau vacuum, fiind necesara depozitarea ei intr-un loc neexploatat si uscat (<15 °C, ideal 4-8 °C) si consumata in 2 pana la 3 zile de la deschidere.

    Oenobiotech este un producător și distribuitor independent lider de versiuni de băuturi de înaltă calitate și auxiliari de procesare pentru vin, bere, cidru, alcool și sucuri de fructe. Certificate conform ISO 9001, ISO 22000 și FSSC 22000, pe lângă Kosher și Halal, produsele OenobioTech sunt recunoscute de clienți, îmbunătățind calitatea, aroma, aspectul și durabilitatea băuturilor.

    Ia-ți acum drojdia de vin uscată - Vinoferm, roșu, 7g și experimentează diferența în a face vinurile tale!

    Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

    Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

    Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

    Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

    adesea cumpărat cu...

    S-ar putea să vă intereseze și: